Elke dinsdag van 20u00 tot 22u00

In de polyvalente zaal van OCAR – Kerkplein 29, 8800 Rumbeke

Voor wie
Het is een muziekvereniging waar zowel jong als oud zich kunnen vinden om hun muzikale talenten te ontwikkelen of om hun hobby als muzikant te beleven. Wij staan open voor al wie zich geroepen voelt om op de één of andere manier blaasmuziek te willen spelen. De grote leuze van deze harmonie is “In vriendschap en plezier muziek maken” op een goed en degelijk niveau.

Repetities

Peter Peeters is afkomstig van Duffel (11/03/1966) en woont op de Bosmolens te Izegem.

Hij studeerde af aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Antwerpen voor notenleer, bastuba, muziekgeschiedenis en kamermuziek. In 1986 slaagde hij voor bastuba bij de Muziekkapellen van Defensie, en  speelde bij de Muziekkapel van de Grenadiers en van de Zeemacht. Hij is tevens lid van het Night of the Proms orkest “Il Novecento”.  Peter speelde ook reeds als vervanger bij het Nationaal Orkest van België. het orkest van de Vlaamse Opera en Prima la Musica. Sinds 2011 is hij vaste bastuba bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen.

In augustus 2018 nam hij de plaats over van dirigent Frank Markey, die na 31 jaar afscheid nam als dirigent van onze harmonie.

Naast onze harmonie heeft Peter ook nog de De Woudfanfare van Houthulst en de Harmonie Sint Cecilia van Merkem onder zijn  leiding.

New Year Proms 2019
Peter Peeters

Wens je lid te worden?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom!
Heb je een passie voor muziek, ben je al enkele jaren praktiserend muzikant en wens je deel uit te maken van een vereniging waar vriendschap en muziek centraal staan?
Woon gerust een proefrepetitie bij, wij verwelkomen je graag.

Lid worden?